Медицинска сестра Нели от Спешен център-Банско се нуждае от помощ

Медицинска сестра от Банско се нуждае от финансова помощ, за да се лекува от рак. Близки на жената се активизираха да провеждат кампания за набиране на средства за скъпо лечение. Ето какво написаха в социалните мрежи за нуждаещата се.

„Това е Нели, моята колежка, нашата колежка, сестра в Спешен център-Банско,която обичаме безкрайно. Тя е емоционална, лъчезарна, усмихната, работлива, всеотдайна в професията си и в семейството…няма да ми стигнат думите.

И изведнъж-РАК, диагноза, която те шамаросва жестоко, оставя те без дъх особеността от нищото. Развил се изключително бързо без симптоми.

През годините Нели е помогнала на толкова много пациенти сега е наш ред. Тя заслужава шанса да пребори болестта, тя е борбена, готова да мине през всичко, за да бъде победител. Но само това не е достатъчно. Предстои и скъпоструващо лечение в Австрия, за което са необходими 120 хиляди лева,непосилни за семейството й. Сумата е голяма, но и сърцата на добрите хора са такива и вярвам, че ще успеем да помогнем в този труден момент.

Вече загубихме двама скъпи за нас колеги, искам това да спре и затова ви моля, споделяте и дарете от сърце за да може Нели да продължи да бъде същия усмихнат и всеотдаен човек, който да продължи да живее пълноценно, да работи всеотдайно.

Открита е банкова сметка за дарения:

IBAN: BG21FINV9150100BGN06DFQ
BIC:FINVBGSF
Основание за дарение:Дарение за Нели

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене