Силни емоции и красив футбол в Рупите на 35-ия турнир в памет на Цвятко Грозданов

Впечатляващ футболен турнир в петричкото село Рупите събра десетки ентусиазирани участници и много зрители, които се насладиха на оспорвани и емоционални двубои. Организацията на спортната проява, която се провежда за 35-и път в населеното място, бе перфектна. За пореден път местните хора почетоха паметта на създателя на местния футболен отбор Цвятко Грозданов.

В юбилейното издание, което  бе  в събота и неделя се включиха пет отбора, представители на петте махали в селото. Те играха всеки срещу всеки. Накрая два тима се оказаха с равен брой точки, но по голова разлика победител стана отборът на „Динамо”. На първите три тима в класирането кметът Георги Атанасов връчи купи и медали, отличия имаше и за най-добрите футболисти – вратар, защитник, голмайстор и най-полезен играч.

„Най-важното за всички нас – организатори, футболисти и зрители, бе да почетем паметта на нашия футболен деятел Цвятко Грозданов и да дадем пример за красив футбол и феърплей. На терена и на трибуните властваше уважението и спортсменството”, сподели управникът на Рупите – Георги Атанасов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене