Неврокопският зет – пощальонът Пейо ще става баща за трети път

След близо един месец музикантът, познат като пощальонът Пейо от „Имаш поща“, ще стане татко на бебе номер 3 от любимата му Калина Маркова. Новината, че за трети път ще става баща, станала ясна на приятелите на Пейо от шоуто „Маскираният певец“. Той участва там като Плашилото в сезон 2020 г.

Пейо и любимата му жена Калина Маркова дори вече били избрали име на бъдещето бебе, но не искат да го споделят все още. Двамата обаче разкриват, че все още имат спорове относно името на новия член на семейството. „Споделяше, че е хубаво, че името на детето може да се смени няколко пъти, което улеснявало въпроса с това как да се казва новороденото“, смеят се колегите на Пейо.

Любовта на Пейо и втората му любима, която е доста по-млада от него – Калина Маркова, се случила случайно. Тя е нотариус от Гоце Делчев, а Пейо се обърнал към нея по казус за музикалния си пианоклуб, който държи. От дума на дума двамата се влюбили. От предишна връзка Калина има син, а двамата общо вече имат три деца. За идването на новия член в семейството най-доволен е синът на Калина – Максим, който живее с тях и учи във втори клас в паралелка „Хореография“.

Като разбрал новината за ново бебе, големият син на Пейо, който е на 22 г., се пошегувал с думите: „Реши още веднъж да станеш татко, преди да станеш дядо, това е добре“. Дъщерята на Пейо пък учи в чужбина.

Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев, а през уикенда са в София.

Калина обича ските и е една от първите състезателки в България по шорттрек заедно с олимпийската ни шампионка Евгения Раданова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене