Новият силен човек в неврокопския футбол започва мандата си с обещание за два трансфера

Новият силен човек в „Пирин“ /ГД/ Андон Смилянов започва мандата си с два трансфера, които обеща да финализира до понеделник, когато стартира зимната подготовка на неврокопчани. Единият от играчите е добре познато лице – Иван Макриев, който за последно игра в „Банско“, откъдето си тръгна в края на есенния полусезон. За него това е второ завръщане в родния клуб, след като напусна преди година в посока „Вихрен“, където игра заедно с известния си братовчед Димитър Макриев. Преди това дефанзивният футболист мина през тимовете на „Карнобат“, „Созопол“, „Пирин“ (Рз), „Беласица“ и румънския „Фореста“ (Сучеава).

Другият нов в селекцията на третодивизионния тим Смаил Креболиев също е носил екипа на пиринци в мандата на своя откривател Йордан Боздански. Наясно с качествата му е и настоящият предводител на гоцеделчевци Димитър Крушовски, който работи заедно с него при съвместния им престой на стадион „Свети Петър“ под Тодорка. Креболиев е играл и за благоевградските орлета и „Септември“ /Сим/, а в последната година и половина е бил извън България и далеч от футболния терен.

А. Смилянов анонсира и още една трансферна изненада, но се въздържа от повече конкретика. „Предстои ни доста работа заедно с треньорския щаб. Мисля, че ще има доста приятни моменти за нашите привърженици. Продължаваме да надграждаме постигнатото от предшествениците ни. Предпочитам поне до първата ни сбирка след паузата да запазя мълчание,“ заяви Смилянов бъдещият клубен шеф.

ВАСИЛ БОРИСОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене