Мощна спортна агенция идва да гледа четирима от „Пирин“ срещу „Литекс“

Пирин-Благоевград

Представител на една от най-големите спортни мениджърски агенции в Европа ще гледа срещата от 1/16 финалите между „Пирин“ и „Литекс“ довечера в Благоевград. Немската агенция „Рогон спорт мениджмънт“ изпраща свой човек в областния център на Пиринско, за да наблюдава четирима играчи на „Пирин“. От агенцията не пожелаха да кажат кои точно футболисти са ги заинтригували, за да не се повлияе негативно на представянето им. Немците са много добре запознати с репутацията на школата на „Пирин“ Благоевград. Не случайно и в националния отбор близо 1/3 от футболистите са продукт на благоевградските футболни школи. Германците имат желание да наблюдават футболистите на „Пирин“ срещу по-силен противник, а повторението на финала за Купата от 2009 година е възможно най-подходящия мач.

Агенцията „Рогон спорт мениджмънт“ е собственост на Роджър Уитман, който освен като спортен мениджър е известен и като партньор в живота на немската тенисистка от близкото минало Анке Хубер.

Срещата между „Пирин“ и „Литекс“ е довечера от 18:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Ръководството на отбора запази цената на билетите от 2 лева.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене