Областният управител Валери Сарандев встъпи в длъжност

На днешния голям празник Богоявление новият областен управител на Благоевградско ще посрещнат на работното си място от колегите с пожелания да управлява с мърдрост, с отговорност към хората.

След като му бе връчено решението на Министерски съвет за новоназначението, самият Валери Сарандев направи красто изявление.

„Преди всичко да благодаря на Областна администрация за радушното посрещане. Да поздравя всички вас с началото на новата година. Днес е и един хубав християнски празник, затова да ви пожелая и здраве, успех и семейно щастие. Благодаря ви и за това че уважихте поканата да присъствате на това приемане и сдаване на поста. Искам да пожелая на досегашния управител Николай Шушков бързо възстановяване и се надявам в скоро време да се видим и с него“, новият губернатор на Пиринско Валери Сарандев.

Той смята, че в момента е един труден период, но е убеден, че с взаимните усилия на всички ще се решават проблемите на областта и на страната. „Политиката, която ще водя, е да бъда отворен към всички политически партии и всичко положително, което ще се случва да е в интерес на гражданите“, допълни новият областен управител.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене