Медията ни направи проверка чрез търсачката на сайта https://bird.bg/ и наистина удостовери, че геодезистът Николов е взел едни 7000 лева безвъзмездно. Справката можете да видите тук!  

Важно да имаш връзки! Как ГЕРБ осигуриха 7000 лева коронасубсидии на проектантът Григор Николов да стои у дома си и да пие вино!?

За Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 , скандално известният геодезист в град Гоце Делчев Григор Николов – Гришата е получил помощи в рамките на 7000 лева. За този факт н иалармираха управители на дружества, които били отрязани за подкрепа, за да може такива „нуждаещи“ се като Гришата да вземат парите. 

“ В каква криза е изпаднал Григор Николов, геодезиста, който за да ми сложи колчета и да ми тресира парцела ми взе 1200 лева за час работа…“, пита Синан Асенов от сатовчаското село Кочан в писмо до нас. Той самият кандидатствал три пъти за помощ за своят бъзнес ,който е търговия с хранителни продукти но не пполучил лев. „В приятелски разговор се обърнах към Гришата, как така си е уредил парите, той ми отговори, че тогава зимата на 2020 година е хванал местни  хора в ГЕРБ. Те разпеределяли нещата. Мислех, че се шегува но сега като излезе публична информация, за това просто не можех да повярвам. На какво основание, човек, който с жена си по цял ден стои у дома си, работи на лаптопа си, декларирал е над 90 000 лева оборот в декларацията си е получил помощи? За какво? За да се гушка на топло и да пие любимото си вино…“ пита през Топ Преса – Асенов.

Медията ни направи проверка чрез търсачката на сайта https://bird.bg/ и наистина удостовери, че геодезистът Николов е взел едни 7000 лева безвъзмездно. Справката можете да видите тук!  

Констатацията ни е меко казано странна. На какво основание Григор Николов е получил пари за първа линия и нужди, при положение че няма служители, кара джип за 50 000 лева и пандемията му не му пречи да работи? Неговият бизнес е предимно онлайн и няма нищо общо с първа линия? Това ли е справедливостта на предишните управляващи? Важното е да имаш наш човек там… 

Николов отказа коментар по темата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене