Сред многото “победители“ срещу властта на ГЕРБ има и такива, които ползват „победата“, не по предназначение да развиват и работят за обществото – ами напротив – за корист и лична изгода.

СКАНДАЛ! ЧАТОВЕ С ПРЕЗИДЕТСКИ СЪВЕТНИК ИЗПРАВИХА НА НОКТИ НАЧАЛНИЦИ НА ИНСТИТУЦИИ В ЮГОЗАПАДА!

Сред многото “победители“ срещу властта на ГЕРБ има и такива, които ползват „победата“, не по предназначение да развиват и работят за обществото – ами напротив – за корист и лична изгода.

В редакцията на Топ Преса постъпиха няколко сигнала, срещу мъж представящ се за близък до местната власт, който обикаля кабинети на местните институции в Благоевград, в това число и МВР, показва чатове чрез интернет приложение с президентският съветник Николай Копринков. Въпросният съветник е бивш селски кмет, който според нашата колежка Веселина Томова от сайта Афера се настанил в кабинета на Тодор Живков и му направили ремонт с пари от президентството. Човекът, който в момента имал уж неограничена власт в държавата и който участвал активно в реденето на служебното правителство работи като  секретар по вътрешна политика на президента Румен Радев и най-близкия до него човек. За първи път в историята секретар по вътрешна политика пета година не е дал нито едно интервю и бяга от всякаква публичност, казва нашата колежка Томова.

Въпросният мъж  доказвал с чатовете си с Копринков, че бил близък до ядрото на властта в  страната и искал меко казано „услуги“ от хората заемащи ръководни длъжности в Благоевград. Назначения, уреждане на договори, дори намеци за печелене на обществени поръчки били претенциите на въпросния мъж. Повечето представители на местните институции на го взели на сериозно, но има и такива при които пробивал. Работи се по изясняването самоличността на местният тарикат. Топ Преса се свърза със секретариатът на президентът Радев, от където категорично отрекоха „влиянието“ на въпросният Копринков. Ако някой разполагал с нещо подобно то по скоро е „фейк“ , казва се в официална позиция от „Дондуков“1 до Топ Преса.

От президентството съветват всеки, който е бил  „плашен“ или „притискан“ от името на държавния глава и негови сътрудници моментално да сигнализира за това в МВР.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене