Притеснителните злокачествени хора като Добрев в София, Паскалев в Благоевград, Дурчов в Банско,Бояджиев в Гоце Делчев, незнайните в Якоруда, Белица и редица други , които поставиха личният си ивнтерес над партийния трябва да бъдат остранени

До Националният съвет на БСП! Време е за чистка в капилярната система на партията!

Завидната решителност на Националния съвет на БСП впечатлява. Преди Нова година от редиците на партията беше остранен Кирил Добрев, а аргументите за остраняването му можеха да се съберат само в една дума – предателство. Решителност, която определено е иновативна в съвременният политически живот на страната, защото до сега политическото лицемерие и търгашлък, се приемаше за нещо нормално, действията на някои предатели, се представяха от платени журналисти и анализатори, като „принципни позиции“ и „свободно мислещи“. 

Нечуваните действия на предателите в столетницата, достигнаха нива, за които и платените им анализатори не са предполагали че ще се налага да „забърсват“. Стигна се до там, че тези които саботираха и пречеха за изборният успех на вековна партия, като БСП, при това от нейните редици, да са основните критици и да искат оставки за това, което те и причиниха. Ето ви едно Банско – например. Градът е малък, структурата на червените не е многолюдна и вкичките и членове знаеха, че тара нареченият и председател Костадин Дурчов работеше усилено за партията на Мая Манолова и коалиционните и партьори. Каузата му сама излязла от устата по време и на трите избори за парламент „Трябва да смачкаме Корнелия, и да вземем властта в партията“, казвал Дурчов агитирайки структурни звена на БСП от общината си да не гласуват за БСП а за подкрепят Мая Манолова.

Логиката следва да зададем въпроса – какво следва след такива действия? За или против пъденето на такива партийни елементи? Ако питате Велислава Дърева, такива действия били „репресия“ и „самооправство“, но ние като по мъдри от нея, ще попитаме историята. Когато човек не може да си отговори на сложен въпрос, пита именно историята, казали се го мъдреците. Спомняте ли си Априлският пленум на партията, уважаеми соицалисти, там се роди терминът, че низовите партийни организации за капиларната система на партията. Който и доктор да попитате, ще ви каже че капилярите  макар и най-малките кръвоносни съдове в тялото, свързващи най-малките артерии с най-малките вени са жизнено важни за животът на тялото.  Тяхната нормална функция дава дълъг и здрав живот на човека. И ссега ако се прехвърлим към метафората от Априлският пленум, ще осъзнаем, че никак не трябва да се подценяват стартиралите злокачествени процеси в капиларната система на партията. Притеснителните злокачествени хора като Добрев в София, Паскалев в Благоевград, Дурчов в Банско,Бояджиев в Гоце Делчев, незнайните в Якоруда, Белица и редица други , които поставиха личният си ивнтерес над партийния трябва да бъдат остранени.  Час по скоро. За да живее партията. Това е естествен и оздравителен процес.

Резултатите ще го покажат след време!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене