Предсказанията на Ванга за 2022: Извънземни ще атакуват Земята, тежка суша и големи наводнения

Едва ли има човек, който да не знае за предсказанията на Ванга или поне да не е чувал за известната ясновидка. Много от нещата, които е казала са се случили – разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от тях. Изследователи твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент.

Вангелия Пандева Гущерова е родена през 1911 г. На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която е грабната от силен вятър и след дълго търсене бива открита, затрупана с камъни и пръст в една нива. Отива си от този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, като с течение на времето са написани няколко книги за живота и предсказанията ѝ.

Ето какви са предсказанията на Ванга за 2022 година:

Извънземни кораби ще атакуват Земята, ще вземат хората в плен

Ледниците се топят поради глобалното затопляне и учените ще открият опасен вирус, който ще се разпространи много бързо, което ще доведе до смърт на хора и животни

Замърсяването ще достигне максимални нива, а питейната вода ще се превърне във все по-важен ресурс в световен мащаб, цената ѝ ще се повиши, защото ще бъде трудно да се намери

САЩ ще регистрират през 2022 г. най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Много страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си. Другата част на земното кълбо е преследвана от дъждове, както никога досега, столицата на Китай, Пекин, е превзета от водната стихия, при която стотици хора ще загинат. Дъждовете няма да пощадят и Япония, а гладът ще опустоши най-бедните части на африканския континент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене