Кристалина Георгиева отпразнува ЧНГ в Сандански

Директорът на Световната банка Кристалина Георгиева посрещна новата 2022-ра година със семейството си и приятели в луксозен хотел в Сандански. Тя остана в хотела няколко дни и се наслади на прекрасната атмосфера, чудесния въздух и радушен прием, зорко охранявана от НСО, чужди служби и полицаи от Сандански.

Изключително богатата и разнообразна програма за празничната вечер била високо оценена от Георгиева, която на тръгваме благодарила от сърце на домакините, наричайки ги свои приятели.

„За нас беше огромна чест и привилегия да посрещнем за празниците г-жа Кристалина Георгиева. Посещението на личност от такъв ранг е признание за труда и професионализма ни. Радваме, че спечелихме за наш приятел най-известната и влиятелна българка“, казват от управата на комплекса.

„Честита Нова Година! Тя носи нови възможности и нова надежда. Пожеланието ми за 2022 г. е всички заедно да положим усилие и да се погрижим за нашето здраве и благополучие. Пожеланието ми е и за един по-справедлив и устойчив свят, който да се отплати на всички нас“, написа в личната си страница във фейсбук г-жа Георгиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене