ХОРОСКОП ЗА 28 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН

Днешният ден може да бъде по-напрегнат за вас. За да избегнете конфронтацията, съсредоточете се върху собствените си дела и не се занимавайте толкова с другите хора, особено ако става дума за това кой какво е казал – днес една дума може да подпали пожар.

ТЕЛЕЦ

Колкото и да искате да останете спокойни днес, трудно ще избегнете конфликтна ситуация. Може вие да участвате в нея, но е възможно и просто да станете свидетел. Ако с партньора ви не успявате да постигнете съгласие по някакъв въпрос, не се инатете и оставете чувствата да се уталожат.

БЛИЗНАЦИ

Днес, вместо да се занимавате с другите, по-добре се съсредоточете върху себе си и собствения си живот. Не го ли направите, има риск да започнете да сипете обвинения или да станете твърде хапливи. Ако изпитвате повишено напрежение, една разходка ще ви се отрази добре.

РАК

Днес комуникацията с любимия човек или с други близки хора може доста да ви затормозява. По-добре не обсъждайте важни въпроси точно сега, защото едва ли ще стигнете до някакво решение. Ще си спестите проблемите, като запълните времето си с приятни и разпускащи занимания.

ЛЪВ

Днес не си позволявайте да командвате парада, водени от егото си – има риск да започнете да изисквате прекалено много или да драматизирате, само защото някой не ви е дал това, което искате. Ако успеете да приемете отказа, въпреки че не ви е станало приятно, може да се гордеете със себе си – това е вътрешна победа.

ДЕВА

Днес се пазете от хора, които проявяват агресивност и се опитват да доминират – ще се опитат да ви накарат да правите това, което те искат. Появи ли се такъв човек, ограничете до минимум общуването с него. Ще бъде трудно да избегнете следпразничната треска, но може все пак да опитате да се заредите с търпение.

ВЕЗНИ

Днес може да проявите повече смелост от обикновено, особено ако някой се опитва да ви казва какво да правите. Ще отстоявате решително това, което смятате за правилно, и, ако трябва, дори може да влезете в конфронтация, за да се защитите.

СКОРПИОН

Ако днес успеете да насочите енергията си в нещо – занимание, бъдещ проект или лична цел, ще бъде чудесно. Така няма да обърнете внимание на шумовете около вас и няма да ви пука особено за мнението на околните, дори да смятате, че те са против вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще се почувствате по-добре, ако направите нещо за себе си и оставите хората да се справят сами със своите конфликти. Не позволявайте да ви въвличат в битки, които не са ваши – останете спокойни и неутрални. Поглезете се с нещо малко, за да се почувствате по-добре.

КОЗИРОГ

Днес бъдете внимателни при общуването си с околните, защото е възможно да проявите агресия, да обидите или да засегнете някого. Не е изключено и някой да постъпи несправедливо спрямо вас. Най-добре е да се отдадете на някакво любимо занимание и да се насладите на почивката.

ВОДОЛЕЙ

Днес хората около вас ще изпитват особено голяма нужда да проявявате толерантност и безпристрастно отношение. Не се въвличайте в чужди спорове, а се опитайте да погледнете на ситуацията отстрани – нищо чудно така да помогнете на някой да излезе извън своите собствени представи и да намери по-добро решение.

РИБИ

Днес по-добре си намерете някакво убежище – собствения си дом, вилата или се отдайте на някакво хоби, за да избегнете контактите с външния свят. Хората може да бъдат по-враждебни и това ще ви се отрази зле. Не приемайте твърде навътре думите им – те не са зле настроени спрямо вас, просто в някои случаи проявяват по-тъмната си природа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене