8 отбора посягат днес към купата на футболния турнир в Симитли

Бяха 16 на старта, останаха само 8. Толкова са отборите, които преди минути дадоха началото на четвъртфиналите на коледния футболен турнир в град Симитли. Надпреварата се провежда в памет на Иван Янчев – фен на футбола и приятел на спорта от симитлийското село Черниче.

Мачовете, изпълнени с много емоции, майсторство и напрежение, започнаха в 12.00 часа с двубой между тимовете на „Улвърхамптън” и „Полена”. В 13.00 часа един срещу друг ще се изправят „Ел Класико” и „Собрата”. В 14.00 часа пък е мачът между „VIVA” и „Ораново”. Последни на терена излизат в 15.10 часа „Черниче” и „Малина”. След тези двуои ще станат ясни полуфиналистите, които ще премерят сили на терена утре, а големият финал е в сряда, 29 декември. Тогава ще стане ясно кой е победителят и кои са призьорите на индивидуалните награди, осигурени от Община Симитли.

Коледният турнир се провежда вече над 20 поредни години по инициатива и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов. От 2003 година надпреварата е общинска и е винаги през втората половина на месец декември.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене