Башев твърдо е решен да се върне в политиката и буквално на бяла кобила да си вземе кметският пост на следващите местни избори. 

С цел „Вендета!“ Ахмед Башев пристана на Да, България!

Бъвшият кмет и народен представител от партия ДПС в Гърмен Ахмед Башев не спира да се бори за своето политическо отмъщение. Заради фактът бе беше позорно остранен от партия ДПС, бяха прерязани всичките му пипала в местната и изпълнителна власт, срещу него беше образувано наказателно предследване от прокуратурата и се води мега дело за злоупотреби в Специализираният наказателен съд, Башев твърдо е решен да се върне в политиката и буквално на бяла кобила да си вземе кметският пост на следващите местни избори. 

По тези теми в редацкията на Топ Преса няма две мнения. За да постигне целта си обаче, Башев раоти ежедневно със скрипа пропаганда, внушениия на разни негови измишльотини сред хората и схеми тип „доносничество“ за отмъщение. Като свои партньори в каузата, Башев е привлекъл, а според други наши източници се „сдушил“ с млади момчета представители на партия „Да, България“. Взеиствестен е фактът, че родното село на Башев – Рибново е своеобразен областен бастион на партията близка до олигарха Иво Прокопиев и е създадена с основна цел да води война с ДПС. За да мъсти на своите и петни името на ДПС в Гърмен и района, Башев ежедневно захранва с доноси хората от „Да, България“ дори ги лъже че на изборите работил за тях. Има и по крайни мнения в село Рибново, които твърдят, че едни от хората, които се кланят на Христо Иванов в селото си е бил кукла на Башев, но за това няма категорични данни.

Идеята на Башев е проста – съюзява се с враговете на ДПС за лична вендета и да си отвори път за „независима“ кандидатура подкрепена от „Да, България“ и редица партии, които са се заявили опозиция на ДПС и днес се водят „управляващи“.  И както се казва, излишно е тук да търсите морал в цялата тази политическа помия. Всички се използват взаимно за да постигат целите си. Едните да изпълняват поръчките на Прокопиев и да оправдават финансирането си от него, другите да мачкат враговете си, които ги остреляха поличически и ги превърнаха в политически трупове. Въпросът е дали местните хора, са узряли и мъдри и ще се оставят ли такива, като Башев отново за ги водят за носа?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене