СКАНДАЛЕН ЗАПИС! Заместничката на Минка Капитанова, Емилия Топалова признава в запис че кметицата е откраднала „Гърменски весстник“! МИНКЕ ВЪРНИ ОТКРАДНАТОТО!!!

DSC01313

 Понеже в публичното пространство някои наши „колеги“ (и, бихме казали, гнусни интриганти) се опитват да внушат като местни глашатаи, че скандалът с цензурата над „Гърменски вестник“ е преекспониран и дори преувеличен…
Вчера на страницата на информационна агенция www.toppresa.com гръмна поредният цензурен скандал с вестника на община Гърмен, свързан с наглото поведение на кметицата Минка Капитанова, която буквално открадна тиража на печатната медия. С това си действие обаче тя не направи нищо друго, освен да докаже, че краде. Щом краде един тираж на вестник, струващ минимални пари, това означава, че посяга и на по-големи и апетитни материални неща. Как можем да твърдим такова нещо? Ами много просто е – прилагаме запис с картина и звук, в който ясно се виждат и чуват доказателства как Минка е откраднала вестника и го прибрала в нейния кабинет. Взела е нещо, което не е нейно, при това най-нагло и опозоряващо. Като доказателство прилагаме думите на пазача на общината и на заместник-кметицата на община Гърмен – Емилия Топалова, която увърта, но призна, че Минка е откраднала вестника. Какво доживяхме – селската простотия и наглост да влязат в институциите и да работят уж в полза на хората, а иначе да крадат каквото и както им падне…. За сведение и на Минка, и на Топалова вестникът е разпространен с нов и двоен тираж. Редно е обаче да ни върнат откраднатото или да си го платят. Ще го направите ли, уважаеми управници на община Гърмен?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене