Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране

 

БЮЛЕТИН ТЪРГОВСКО И ПРОИЗВОДСТВЕНО КООПЕРИРАНЕ

бр. 18 / дата: 30.11.2021                                                                                                                                                                                                                     

 

Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. Кликнете на Виж пълния текст (EN), за да се запознаете с повече подробности. Ако след преглед на пълния текст запитването Ви интересува, изпратете приложената Expression of interest form.

За контакти и повече информация – тел. 0746 30549, e-mail: office@bicc-sandanski.org

 

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯBRUK20211018001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Производител на облекла за вдигане на тежести, лека атлетика и гимнастика търси производители на такъв вид продукти с цел възлагане на част от производството.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯBRUK20211123001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма търси производители на кожени калъфи, чанти, портфейли, колани, каишки за часовници и други кожени аксесоари с цел възлагане на производство със специфичен дизайн.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯBRUK20211117001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма търси бизнес партньор с възможности за леене под налягане на малки партиди и  сглобяване на елементи с цел възлагане на тези производствени услуги.

 

ГЕРМАНИЯBRDE20210917001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Търговска фирма търси производител на висококачествени подложки или пяна за горната и долната вътрешност на твърди калъфи за лаптопи. Подложката е предназначена за предпазване на хардуера на лаптопа. Предпочитаните видове материали са EPDM (етилен пропилен диен мономер) пяна и PE (полиетилен).

 

ИТАЛИЯBRIT20211018001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма, специализирана в търговия и производство на голям асортимент от промоционални и рекламни артикули, като играчки, магнити, картонени игри, аксесоари за дома, опаковки, продукти за лична грижа, чанти и др., търси  производители на:

-дървени аксесоари за дома и играчки;

-пластмасови предмети за дома и играчки от стандартни пластмаси и еко пластмаса;

-различни видове текстил (памук, PP ТЪКАН, PP нетъкан, полиестер и др.).

 

МАЛТАBRMT20210212001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма, специализирана в търговия и производство на ръчно изработени продукти за здраве и красота,  аксесоари за баня от екологични материали и еко опаковки, търси доставчици на  естествени восъци, растителни базови масла за козметични цели, качествена глина за козметични цели, сушени билки, флорална вода, етерични масла, сапунени основи, естествени аксесоари за баня (гъби, четки и подобни артикули), (PET) бутилки и контейнери от полиетилен терефталат, за предпочитане от рециклирана пластмаса с различни размери, алуминиеви и бамбукови бутилки за готови продукти като душ гелове, лосиони и др.

 

НИДЕРЛАНДИЯBRNL20211103001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Търговска фирма търси производители на украса и кухненски консумативи за дома,  изработени от естествени и издръжливи материали като дърво, метал, стъкло и керамика.

 

ПОРТУГАЛИЯBRPT20210922001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма търси доставчици на готови изсушени и смлени подправки – индийско орехче, карамфил, анасон и канела.

 

РУСИЯBRRU20211111001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Производител на медицинско оборудване търси производител на топло-влагообменни хартиени елементи за дихателни филтри.

 

РУСИЯBRRU20211111003Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма, специализирана в производство и търговия на медицински материали и оборудване, търси производители на медицински конектори, изработени от полипропилен, стирен бутадиен, топлинен еластометър. Всички продукти трябва да бъдат сертифицирани и в запечатани опаковки. Желаният обем на доставки е 180 000 годишно.

 

СЛОВЕНИЯBRSI20211109001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Дистрибутор на софтуерни и хардуерни продукти за автоматизация търси нови софтуерни и хардуерни продукти за индустриална автоматизация, свързани с Industry 4.0, Smart Factory, Smart Grid, Smart City, IoT, IIoT и управление на енергийните данни.

 

ТУРЦИЯBRTR20211104002Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Фирма търси производители на пластмасови гранули, използвани за производство на найлонови торбички.

 

УКРАЙНАBRUA20200526001Виж пълния текст (EN)   Поискай адреса

Търговска фирма търси производители на мебели от естествено дърво.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене