Ангел Живков – директор на ПГ по МСС в Гоце Делчев, получи наградата на СБУ „Директор на годината“

Днес на официална церемония в Актовата зала на ПГ по МСС „Пейо Кр. Яворов“ – град Гоце Делчев, директорът на учебното заведение Ангел Живков получи Националната награда на СБУ за социално партньорство и личен принос в образованието „Директор на годината“ за 2021 година. Тази награда беше обявена на Националната конференция на СБУ, състояла се на 17 декември, от председателя на Синдиката – Янка Такева, която благодари на директор Живков за невероятните резултати на ръководената от него гимназия.

От името на СБУ отличието връчи Петя Левакова – председател на Общинския съвет на Синдиката. Тържеството беше уважено и от Богдан Боцев – заместник – кмет на община Гоце Делчев. Тук бяха и представители на синдикалните организации в училища и детски градини, на Обществения съвет, учители и служители в гимназията.

Заслугите на директор Живков за развитието на институцията, която управлява, са безспорни. Значителен е приносът му за развитие на българското образование. Той е носител на много награди, разпознаваем е и е пример за успешно менажиране.

Под негово ръководство училището добива популярност в цялата страна и е обявено за най-бързо развиващата се гимназия.

Успехите се дължат и на добрата екипна работа между ръководството, учителите, учениците, техните родители и партньорите.

През 2021 г., след проведена инспекция от Националния инспекторат, на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ е дадена най-високата оценка, предвидена за инспектирането.

Господин Ангел Живков е редови член на организацията на СБУ в училището.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене