Община Благоевград търси управител на Областния информационен център

Конкурс за избор на управител на Областен информационен център обяви община Благоевград. Сред изискванията за заемане на длъжността е едногодишен управленски опит. Кандидатите трябва да имат и 1 година опит в разработването, изпълнението, мониторинга, контрола и/или управлението и реализацията на поне един проект с европейско финансиране, опит в организирането и провеждането на информационни събития, семинари, конференции. Предимство са компютърната грамотност, както и владеенето на най-малко един работен език на Европейския съюз /английски, немски, френски/.

През 2011 г. тогавашния кмет К. Паскалев обяви конкурс за щатно комплектуване на информационния център и за управител бе избран Валентин Бошкилов, финансист на областната БСП и брат на ексдепутата Николай Бошкилов. С влизането си в общината следващият управник на Благоевград Ат. Камбитов отмени конкурса и обяви нов. ОИЦ оглави Теменужка Стамболиева, съпруга на благоевградския бизнесмен Спас Стамболиев.

Тогава, към 2012 г., заплатата на управителя бе около 900 лв. В настоящата обява е посочено, че основното месечно възнаграждение е в размер на 2000 лв.

Срокът на договора е до 31 януари 2023 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене