Мажат ли ни ските? Мъртвият край Стара Кресна сам си отрязал главата прецизно?

Обрат! Ето какво се случи в гората над Стара Кресна! Кой обезглави 44-годишния мъж?! Потресаващи подробности

Криминалисти от Благоевград и София след почти 24 часово разследване установиха: Мъжът се е самоубил по особено жесток и мъчителен начин, детайлите на едно самоубийство „като по учебник“ само в Struma.com

Няма убийци, твърди местният сайт.  Самоубийство като по учебник! Така ли?  Това установило 24- часовото разследване на криминалистите от Благоевград, с логистичната подкрепа на колегите им София. Мъжът, намерен обезглавен над Стара Кресна, се е самоубил по особено жесток и мъчителен начин. Изпаднал в крайно отчаяние той е планирал самоубийството си след сериозни неудачи в личния си живот.
Преживявал труден развод, нямал никакви пари в себе си, нямал и работа. Избрал гората над Стара Кресна, за да сложи край на живота си, като преди това обходил и други места. Бил потънал в дългове, имал някакъв дребен бизнес,но фалирал,вземал кредити и от частни лица ,бил и в процес на развод . Преди да изпълни намерението си за самоубийство минал през Дупница, заложил последните си вещи, взел някакви пари, с които си купил алкохол и тръгнал да търси място, където да се самоубие. На мястото, където беше открит е пил в колата си, тъй като при огледа са намерени бутилки с ракия.

След което направил примка на въже / колан/ за теглене на автомобил, закачил примката на шията си, а през багажника на колата завързал въжето за намиращия се в близост стълб и с мръсна газ полетял в дерето. Въжето буквално откъснало главата му, при падането на автомобила в дерето, вратата на автомобила му се отворила и главата изхвърчала извън колата, която се спряла в огромен дъб.,разказаха за Struma.com

.

Това перфектно отразяване на главата му, заблуди в началото разследващите, че става въпрос за точна ръка на хладнокръвен убиец, който прерязал гърлото му. Но аутопсията и повторните огледи на трупа са категорични, че подобно отрязване не може да бъде направено от човешка ръка.
Трупът, както съобщихме, е от една седмица, от 2 декември близките на мъжа ,го го обявили за издирване,а почти през целия ноември никой не знаел къде се намира. Разкритието, за начина по който е обезглавен мъжът, бе направено в късния следобед днес, а малко по-рано от прокуратурата съобщиха, че започва разследване на убийство по чл. 115 от Наказателния кодекс, такава каквато беше и една от основните работни версии – убийство по особено мъчителен за жертвата начин.
1 седмица е престоял трупа в гората, не повече, казаха за Struma. com запознати, такова било заключението на съдебния лекар. Припомняме, че мъжът бе намерен около 16 часа вчера от кучетата на ловци от дружинката на Стара Кресна. Най-напред ловците видели трупа, а после и намиращата се на около 30 метра отрязана глава. Сигнализирали в полицията и така започна разследване на потресаващо зловещия инцидент, които приключи с неочакван обрат.
Топ Преса остава леко резервирана към тази „официална информация“. Първо – защо тлбява тази информация за излиза „ексклузивно и само“ в една медия. Тази медия на щат ли е в МВР? МВР не дължи ли информация на цялата общественост? Такива ужасяващи случаи предполагат брифинг, при това от място. Нека излязат публично криминалистите и да обяснят как така човек прецизно може да си отреже главата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене