Криминалисти за обезглавения труп в Стара Кресна: Перфектно организирано жестоко убийство

Тялото било положено на мястото на шофьора

Перфектно организирано жестоко убийство. Така определиха криминалисти трагедията с намерения обезглавен труп в дере под пътя на с. Стара Кресна.

Сигналът е подаден вчера около 16:20 часа, на тел.112 от ловци. Те уведомили за паднал лек автомобил в дерето. Единият от мъжете слязъл до колата и се натъкнал на потресаващата гледка – обезглавен труп на мъж, положен на мястото на шофьора. До обърнатия в дерето автомобил ловецът видял и отрязана глава.

По непотвърдена информация откритият садистично заклан мъж е родом от Белоградчик. На 44 години е и не е криминално проявен. Около седмица хвърлената в дерето кола и трупът са престояли в дерето под пътя над село Стара Кресна. Изяснена е и самоличността на заклания, установи се също, че той няма роднини в Пиринския край. Цяла нощ продължи огледът на жестокото престъпление. Специалисти от криминалистична лаборатория направиха експертизи. Днес се очкват резултатите от експертизите, за да се потвърди или отхвърли версията за убийство. На такъв садизъм досега не сме ставали свидетели в Пиринско, казват дългогодишни криминалисти. Работата по установянане на всички факти и обстоятелства, свързани с инцдента продължава.

Снимки: БГНЕС

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене