Кметът Радослав Ревански: Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти Банско, Семково(Белица) и Кулиното (Разлог)

Категорично подкрепяме развитието на зимните курорти в региона – Банско, Семково(Белица) и Кулиното (Разлог).

На семинар за “Бъдещето на младите хора в Европа”, който се проведе в комплекс Пирин голф организиран от Президента на АЛДЕ и евродепутат от ДПС г-н Илхан Кючюк заедно с младежката организация на ДПС от област Благоевград Ревански заяви: Категирично подкрепяме развитието на ски курортите в областта. Имаме страхотен регион и се надявам политиците да оценят най-после природните дадености, да вземат националноотговорни решения и да се отпуши развитието на зимния туризъм в България.

Ето една конкретна мярка, която ще развие икономиката и ще задържи младите хора в региона и Родината. Всичко останало е защита на лобистки интереси и празни приказки”. Гости да уважат активните млади хора на семинара присъстваха още областния председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, народните представители от ДПС Елхан Кълков, Мюмюн Мюмюн, Сезгин Мехмед, който е и председател на Младежко ДПС, кмета на Сатоеча Арбен Мименов, Ибраим Зайденов-областен председател на Младежко ДПС Благоевград, общинския председател и съветник от ДПС в община Благоевград Мехмед Ваклъов, директора на “Паркинги и гаражи”- Благоевград Ивайло Червилов.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене