И тази година в центъра на град Гоце Делчев ще има благотворителен базар в помощ на храма „Св. Георги“ в с. Гайтаниново

За шеста поредна година жители и гости на гр. Гоце Делчев ще могат да посетят Благотворителния коледен базар, който ще се проведе от 22-28 декември, 2021 г., между 11:00 ч. – 16:00 ч. на площад „Неврокопски митрополит Натанаил“ (пред Райфайзен Банк и Теленор.) Целта на базара е да подпомогне строителството и довършителните дейности на храм „Св. Георги“ в с. Гайтаниново.

Посетителите на базара ще може да закупят традиционни коледни и зимни вкусотии като домашна баница с тиква, юфка, натурални подправки, мъфини, брауни и много други. Всеки ще може да опитат и невероятно греяно вино по традиционна немска рецепта, както и джинджифилова лимонада.

Всички продукти са домашни, дарени и направени с много любов от бабите в с. Гайтаниново и околните села. Посещавайки базара, всеки ще има възможност да си закупи билетчета за томбола със страхотни награди, предоставени от спонсори.

Базарът се провежда съгласно противоепидемичните мерки, въведени в страната. Организаторите молят посетителите да спазват всички мерки за безопасност включително – дистанция, дезинфекция, дисциплина и така взаимно да се пазим най-ценното, което всички имаме – здравето!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене