Хороскоп за 13 юли

null - 2Овен

 

 

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате понеделнишки неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

null - 3Телец

Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието от почивните дни силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.

null - 4Близнаци

Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате не комфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.

null - 5Рак

Много бързо ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

null - 6Лъв

Днес ще се наложи да направите кратка финансова равносметка, за да знаете как да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е препоръчително да започвате, по-добре приключете със старите.

null - 7Дева

Денят е много подходящ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще успеете да се сработите с колегите си, така че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на собствената си личност.

null - 8Везни

Не е изключено да загубите нещо важно, затова не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех, ако не се впечатлявате от всички дребни произшествия, които ви се случват.

null - 9Скорпион

Този ден ще ви предложи добри възможности за изява. Помислете малко и за себе си, а не само за работата. Шансовете ви да се представите блестящо пред любимия човек са огромни, така че постъпете сериозно и действайте в подходящото направление.

null - 10Стрелец

Сряда сам по себе си е хубав ден, но точно тази сряда ще поеме тежестта на пълнолунието, така че – внимавайте. Просто такъв ден прави хората по-нервни и избухливи. Е, това не означава да се оправдавате с пълнолунието, а просто да освободите напрежението (вие си знаете как).

null - 11Козирог

Малко хаотичен е днешния ден за вас. Денят сам по себе си носи много положителни идеи, от вас зависи дали ще позволите те да преминат през вас свободно. Бъдете възприемчиви.

null - 12Водолей

Както винаги радостта и тъгата са родни сестри, така че не се учудвайте, ако радостта Ви донесе и малко тъга и обратното, такава е играта на живота.

null - 13Риби

Не бъдете прекалено праволинейни, именно това може да ви коства известни загуби. Важно е да не губите общия поглед и държите страха далеч. Естественото вътрешното състояние на всеки е радост, върнете си го.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене