Нов офис и местни представители на „Продължаваме промяната“ в Благоевградско

Депутатът от „Продължаваме промяната“ – Благоевград Андрей Гюров оглави най-голямата парламентарна група в 47-то Народно събрание. В нея влизат и двамата депутати, избрани от област Благоевград – Владимир Табутов и Екатерина Димитрушева.

Младите политици заявиха, че работата им в София няма да ги откъсне от хората и проблемите в региона. Веднага след изпълнение на най-важните задачи на централно ниво – структуриране и започване на нормална работа на правителството и парламента, през 2022 г. на местно ниво предстои изграждане местна структура. Доброволците и местните координатори ще се превърнат в мост между хората от областта и техните народни представители.

Целта е силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, а участниците в нея да са насреща да чуят проблемите, да събират сигнали и предложения, и да реализират каузи и инициативи.

До структуриране на новата организация, областен координатор за Благоевград и представител за общините Благоевград и Симитли ще бъде Стоян Мавродиев.
За общините Кресна и Струмяни представител ще бъде Росица Телкеджийска, за Сандански – Димитрина Хаджиева. Отговорник на „Продължаваме промяната“ в Петрич ще бъде Антоанета Колчакова – Точева, в Разлог и Белица – Виктор Банарев, в Банско и Якоруда – Ваня Кромбоа. За общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча ще продължи да отговаря депутатът Екатерина Димитрушева.

В близко бъдеще се планира откриване на поне един офис на „Продължаваме промяната“ в Благоевград. Ще бъдат обявени места, дни и часове с приемно време на народните представители за граждани от областта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене