ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ – БЛАГОЕВГРАД ИЗПРАЩА 2021 ГОДИНА СЪС СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ

На 22-ри декември (сряда) екипът на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград е подготвил специална изненада за своите зрители, по случай края на 2021 година. В навечерието на коледните и новогодишните празници, на сцената на благоевградския драматичен театър ще се изиграе спектакълът „Колко е важно да бъдеш сериозен“. След края на представлението, зрителите ще имат възможността да се срещнат с любимите си актьори, които участват в комедията на Оскар Уайлд.

Доброто настроение и вълнуващите емоции ще бъдат подсилени от музикалните изпълнения на актьори от театъра, както и учениците от Presto Music School. Всички зрители, посетили спектакъла на 22-ри декември от 19:00 ч. са добре дошли във второ фоайе, след приключване на постановката, когато ще могат да споделят своите впечатления на чаша вино, в компанията на актьорите.

Спектакълът „Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд, с режисьор Антон Угринов беше първата премиера на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград за тази година. От месец април представлението се радва на пълни салони и бурни аплодисменти, както в Благоевград, така и в София, Сливен, Хасково и Самоков. Споделяйки положителните емоции и доброто настроение със своите зрители, екипът на театъра ще изпрати настоящата година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене