Продава се още един знаков хотел в Делчево!

Тенденцията инвеститори за разпродават хотелите и къщите си за гости в туристическото село Делчево се запазва. Само за три и половин амесеца от август насам за продан бяха обявени ключови туристически обекти в селцето, построени с крупни инвестиции.

Последният обявен за продан е хотелът на един от най – големите инвеститори в селото – холандецът Вилям Ван ден Берг, който инвестира над 1 милион в района. Сумата която се иска за обекта е – 152 000 EUR близка до тази, обявена за другият хотел в съседство на неговия в центъра на Делчево.

За всички които проявята интерес към имота, публикуваме информация за него. Прекрасна къща във възрожденски стил в старобитното с.Делчево. Къщата е съставена от над партерно помешение от 50 кв.м.(винарна), което може да бъде трансформирано и в СПА част, над него е оформена голяма тераса с кухненски кът и камина с голяма масивна маса. На това ниво вътре са разположени и две спални със санитарен възел помежду им. На ниво две е разположена просторна светла всекидневна съчетание между мека мебел, теапезна част и кухня, която излиза на още една тераса с изключителна гледка, на този етаж също има баня/тоалетна. Ниво 3 е съставено от три отделни спални с бани като две от тях излизат на тераса. Къщата се отоплява с парно на дърва, изпълнена е според всички строителни стандарти с топло и хидро изолация. Към нея има и малка градинка, а пред нея се ползва свободно паркинг.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене