67 точки ще разгледа ОбС – Благоевград на сесията в петък

обс благоевград 1

За втори пореден месец съветниците от ОбС – Благоевград ще разгледат рекорден брой точки. От общо 67 преписки включени в дневния ред, най-много са тези свързани с узаконяване на вили и постройки в местността „Картала“ и селата от община Благоевград.

Очаква се по време на общинското заседание да бъде гласувано предложение относно промени в правната форма на концесионера „Аква Парк“ ЕАД и продължаване на концесионен договор от 05.05.2005 г., сключен между Община Благоевград и дружеството.

ОбС  Благоевград ще разгледа и молби от директорите на 11-о ОУ и 8-о СОУ в Благоевград за даване съгласие за провеждане на публичен търг за отдаване под наем на стоматологични кабинети в двете училища.

В дневния рeд на сесията в петък е включено и предложение относно определяне на цени на услуги за ползване на въжения парк в района на „Бачиново“, както и предложение касаещо промяна на местоположението и капацитета на Център за временно настаняване.

Общинските съветници ще разгледат и 19 молби на граждани за узаконяване на вили в местността „Картала”, както и на обекти на територията на Благоевград и прилежащите села.

 

Автор: Станислава Христова, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене