Убийци на пътя! Хванаха мъж с 3,2 промила алкохол зад волана в Сатовча

пиян шофьор

След множеството инциденти и смъртни случаи това лято, причинени от пияни шофьори, решихме да кръстим рубриката си за тях „УБИЙЦИ НА ПЪТЯ“.

През изминалите почивни дни служителите на реда в Югозапада са заловили 6 убийци на пътя, като сред тях се откроява „постижението“ на 35-годишният В.С. от Сатовча, който се качил да шофира с наличието на 3,20 промила алкохол в издишания въздух. Той бил спрян зад волана на „Опел Кадет“ около 20:20 часа в събота на улица „Юрий Гагарин“ в Сатовча.

На същата дата около 01:00 часа 21-годишният К.П. от село Първомай е хванат да управлява „Сузуки Витара“ с наличието на 1,49 промила алкохол край петричкото село Яворница.

Около 15:55 часа на 20 септември, в района на ГКПП-Илинден, 50-годишният Б.Д. от Гоце Делчев е управлявал лекия си автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 1,50 промила алкохол в издишания въздух.

37-годишният Е.М. от благоевградското село Церово също е хванат пиян зад волана в съботния ден. Около 18:40 часа на улица „Христо Ботев“ в селото дрегерът е отчел наличието на 1,53 промила алкохол в издишания въздух.

1,90 промила алкохол пък е отчел дрегерът на 39-годишния В.К. от петричкото село Долна Крушица. Джипът му „Сузуки Витара“ е бил спрян за проверка около 01:40 часа на 21 септември на улица „Рокфелер“ в Петрич.

На същата дата малко преди полунощ е хванат още един пиян шофьор в Петрич. 25-годишният П.П. от Търговище е установен да управлява „Ситроен Ксантия“ по улица „Цар Симеон“ в града с наличието на 1,95 промила алкохол.

На празничният 22 септември е хванат пиян шофьор в Банско. 31-годишният Д.К. от Белица е управлявал лекия си автомобил „Рено“ по улица „Цар Симеон“ в курортния град с наличието на 1,66 промила в издишания въздух.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене