Скандал в ГПУ Златарево! Нарочиха началник за полов атлет и маниак!

Нападал в тоалетната и опипвал гърдите и задните части на колежките си

Наблюдавал ги тайно, докато се преобличат и още.. Повече от месец продължила проверката на пуснатия сигнал до МВР и заключението било, че началникът на група е невинен! Наклеветили го..

„Началник на група в гранична полиция „Златарево“ редовно извършва сексуални посегателства върху работещите там служителки. Началникът често отправял сексуални намеци и осъществявал сексуални нападения над служителките в ГПУ “ Златарево“, като последните две били пипани по гърдите и задните части, за да задоволи болния си сексуален нагон „.

Така започва разпратен до МВР и по върховете на Гранична полиция сигнал, в който авторите освен, че разказват подробно какво точно прави началникът на група в управлението, са силно загрижени за неговото здравословно състояние, съмнявайки се в това, че заради системното спортуване и употребата на добавки, началникът има проблем и не може да укроти нагона си.

Преследвал колежките си в тоалетната или ги наблюдавал , докато се събличат.

Struma. com разполага със сигнала, но няма да го публикуваме, поради съдържащите се в него нецензурни описания. Незабавно от служба „Инспекторат “ на МВР и началниците в гранична полиция е започнала проверка за достоверността на написаното в сигнала. Проверката продължила около месец със заключението, че началникът е невинен. Бил оклеветен.

Но и до момента в Петрич, откъдето е уличеният похотливец се говори, че оплакванията от него са факт, и че проверките още не са приключили, тъй като имало официални оплаквания от две от служителките.

Умишлено спестяваме името на уличения в сексуален тормоз началник, защото  не искаме да ставаме съучастници в оклеветяването му, но ще проследим резултатите от проверката.

Петя Петрова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене