Ще затворят ли офисите на ГЕРБ в Пиринско?

„Имам една лоша новина за новите управници: ГЕРБ е в нокдаун!
Вътрешна информация от партията ми казва, че закриват почти всичките си офиси в страната и служители. Спират заплати, медийни договори, дарения, услуги.“ Пище автор сайтът Поглед в деншна дописка. 

Това, разбира се, не е добра новина за новите управници. Винаги съм смятал, че когато в една демокрация нямаш опозиция, то първо, това не е демокрация, второ – се самозабравяш, крадеш и наглееш, трето – приключваш като ГЕРБ. Тълпата се саморазправя с теб, като няма кой друг, твърди още авторът на журналистическият материял.

„Защото, когато нямаш реална опозиция, а само фасадна (както беше БСП на ГЕРБ), народът излиза на улиците и той ти става опозиция. Предполагам, че по-тъпите от вас ще злорадстват и ще кажат, че тоя па щом така говори е ГЕРБ. Споко. Когато го говорех на ГЕРБ същото, ми казваха, че съм комунист. Принципите и правилата не се обвързват с конкретни имена. Те за това са принципи. Да можеш да ги приложиш на всички.“

Информацията от сайта поглед върви в посока на достоверност. Местните структури на бившата управляваща партия, отдавна не ползват офисите си по предназначение. Областният лидер Андрей Новаков нехае за материалнат абаза на партията, а когато общинските лидери го търсат за режийни и средства за разходи за издръжката на партийната структура той вдигал просто ръце. Ако се съди по състоянието на партия ГЕРБ в Пиринския край, ще излезе че Поглед пишат чистата истина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене