Дневен хороскоп за 9 декември

Овен

През този ден внимавайте какво говорите. Рискувате да кажете нещо не на място и последиците може да са дълготрайни.

Телец

Ако все още не сте си спечелили репутацията на финансов гений, това е само чиста случайност. Днес можете да решите почти всеки паричен проблем и което е по-важно – да не създавате нови.

Близнаци

Днес ще бъдете обсебени от идеята да правите нещо на свой риск, въпреки че здравият ви разум ще ви подсказва, че не бива да го правите. Все пак не нарушавайте закона.

Рак

Денят ще приключи добре. От сутринта няма да ви се струва, че е така, но просто трябва да имате търпение. НЕ се пренапрягайте.

Лъв

Това е ден, в който може да се наложи да промените свое решение. Няма нищо осъдително в това. Просто обстоятелствата вече са различни.

Дева

Днес всичките ви усилия ще доведат да изключително успешни резултати. Припомнете си този ден при следващото предизвикателство, което ви срещне.

Везни

Основната ви задача днес ще бъде да сте на правилното място в правилното време. Денят може да бъде началото на един доста пламенен романс.

Скорпион

През този ден ще може да се гордеете със себе си. Ваша достойна постъпка ще стане достояние на мнозина. Гответе се да приемете поздравления.

Стрелец

През този ден е добре да проявите висша форма на отговорност. От действията ви днес ще зависи много от вашето бъдеще.

Козирог

Това е ден, в който да останете верни на принципите си, каквото и да се случва. Не бъдете нерешителни. Нямате повод да се съмнявате в способностите си.

Водолей

През този ден може да се сблъскате с някои отрицателни обстоятелства, но нека те не пречат на намеренията ви. Действайте смело и следвайте плановете си.

Риби

Без значение какво ще се случи днес, нищо не може да помрачи доброто ви настроение. Можете само да се надявате, че на следващия ден няма да имате твърде много главоболия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене