Нарковойната в Разлог и Банско продължава! Дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията

Нарковойната в Разлог и Банско няма край!

В навечерието на студентския празник и старта на сезона в курорта Банско дилърите на Кокаиновите крале палят колите на конкуренцията!

Мутрите превърнали се днес в строители превзели общинска администрация Банско са безкомпромисни към конкуренцията. В благоевградска област се коментира, че двамата братя феодали заподозрени в убийство, рекет, лихварство назначават шеф на полицията в града под Тодорка, избират си кмет, купуват гласове на килограм за партиите на статуквото и безкомпромисно палят колите и клеветят невинни хора, нарочени за дилъри от обкръжението на кримигероят „Гаргата“.

Само преди няколко дни, на 03.12.2021 г. около 01.45 часа в РУ Банско е получен сигнал за горящ автомобил БМВ Х5, паркиран на неохраняем паркинг на ул. „Явор“ в курортния град. Екип на РС ПБЗН е потушил огъня, обхванал и унижощил авотомобила, собственост на 36 – годишният Петър Хаджистоянов – Пежо от гр. Разлог. Служители на РУ Банско са извършили първоначален оглед на местопроизшествието и са уведомили прокуратурата за инцидента.

Припомняме, че на 17.01.2017г. около 06:12 часа на ул.“Места“ в гр.Разлог запалиха лек автомобил „Мерцедес“ собственост на криминалнопроявения разложанин Петър Хаджистоянов – Пежо. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са както днес в процес на установяване, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Само месец по рано на 06.12.2016г. около 21:38 часа на тел. 112 бе получен сигнал за пожар в гараж в гр.Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Разлог. Лек автомобил „Ауди“собственост на Явор Мандраджиев – Явата бе запален в Разлог. Най-вероятно автомобилите бяха заляти с коктейл „Молотов“. В съседство на горящия автомобил с по леки щети бяха, лек автомобил „Фолксваген Пасат“, лек автомобил „Хонда, лек автомобил „Опел“ и трабант.

Към днешна дата крими контингента в Банско, който бе командирован за изборите в Гърция и Турция прави совалки със силните на деня, като пращат емисари към новата политическа формация „Продължаваме промяната“ с цел комфорт за бизнеса с „тъмно минало и неизвестно бъдеще„.

Ще се справи ли директорът на ОДМВР-Благоевград Ст. Комисар Георги Кандев с мафията в Банско, остава загадка!?

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search