Лекарите в МБАЛ Сандански: По тялото на докараната при нас пациентка има следи от насилие, което вдигна полицията на крак

Лекарите в МБАЛ Сандански алармираха полицията, силно притеснени от състоянието на пациентка, докарана от санданското село Гореме. Завчера вечерта в тежко състояния при тях е постъпила възрастна жена в тежко състояние, по тялото и имало множество отоци, синини и кървави дири, за които неин близък заявил, че са получени от падане.

Оказало се, че това е бабата на скандалноизвестния санданчанин Алексанър П., с прякор Ръбчо, който само преди няколко месеца излезе от затвора, където излежа присъда за притежание и пласиране на наркотици. Според медиците по тялото на жената има следи от насилие, което вдигна полицията на крак.

Внукът Ръбчо незабавно бе призован за разпит, но той отрича да е нападнал и бил баба си. След излизането си от затвора той живее заедно с нея, уж се разбирали. Ченгета и лекари обаче имат съмнения, че жената е бита. Работата по случая продължава с изясняване на причините за състоянието ѝ.

Обект ли е бабата на Ръбчо на семейно насилие, това уточняват органите на реда. Възрастната жена ще бъде разпитана, след като състоянието ѝ се подобри.

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене