Кой тип климатици Мицубиши да изберем?

Подобно на всички производители на климатично оборудване, климатици Mицубиши се предлагат на пазара в голямо разнообразие от модели. Те се отличават с висока мощност, надеждност, а също и добри филтри. Нека ги разгледаме по-подробно.

Сплит система

Този тип климатици мицубиши имат няколко разновидности. Всички тези модели са подходящи както за жилищни, така и за обществени пространства. Някои модели се използват и в производството.

Климатик за стена

Стенното климатично оборудване е подходящо за помещения от 15 до 100 кв. м. Стенните климатици имат няколко характеристики по отношение на техническите характеристики и допълнителни функции:

  • Приемливо съотношение на консумация на мощност.
  • Намалени показатели за шум (от 22 dB).
  • Ергономични размери.
  • Наличието на автоматично рестартиране, дневен таймер и функция за поддържане на нивото на температурата, като се вземат предвид личните чувства на всеки потребител.

Електрическите стенни климатици мицубиши имат атрактивен дизайн. Те изглеждат спретнати и хармонични на стената, без да развалят цялостния интериор на помещението.

Канален климатик

Климатиците от канален тип изпълняват стандартни функции: работа за охлаждане/отопление и плюс пречистване и изсушаване на въздуха. Те също могат да доставят кислород от улицата, ако по време на монтажа на системата един от въздуховодите е бил отстранен отвън. Монтажът се извършва в пространството между тавана и окачената конструкция.

Основната характеристика на такива климатици е, че няма наличен сервизен люк. Цялата работа се извършва чрез външен декоративен панел.

Касетни климатици

Те притежават висока мощност (до 14,5 kW в режим на охлаждане и 16,8 kW в режим на отопление.

Нивото на шум е сравнимо с шепот при говорене.

Снабдени са с огромен брой вградени режими и функции: рестартиране при неизправности, автоматично поддържане на зададената температура, възможност за промяна на посоката на въздушния поток във вертикална и хоризонтална равнина и резервна функционалност на системата.

Многоетапна организация за филтриране на въздуха, която не само „улавя“ бактерии, но и ги разлага, за да ги обезвреди.

Защита срещу прекъсване на захранването.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене