Разкриха тайната диета, с която Ники Кънчев стопи 10 кила Преди старта на ВИП Брадър водещият се вталява 14 дни с езда и танци в Банско


Niki Kunchev Dieta

Телевизионният любимец, водещ на рейтинговите предавания „Стани богат“ и VIP Brother – Ники Кънчев, си възвърна младежката фигура, като стопи цели 10 килограма само за 2 седмици.

„Виновник“ за внезапоното му преобразяване е програмата ЛъкиФит, на която Мистър „Стани богат“ е горещ почитател от няколко години. Седми пореден сезон програмата ЛъкиФит се провежда в апартхотел Лъки Банско и се радва на все по-голям интерес. Тази програма гарантра 6% трайно намаляване на телесното теглооще през първата седмица! Тя е разработена на базата на ефективната комбинация „храна и движение” от проф. Божидар Попов, който е председател на Българското научно дружество по хранене и диететика  от 1999 г., а преди това е бил ръководител на катедрата по хигиена, медицинска екология и хранене в МА, София. Отслабването не е свързано с мъчителни диети.

Програмата е изпълнена с позитивни емоции от ежедневни планински преходи, екскурзии, китайска дихателна гимнастика, танци, конна езда, плуване, неограничено ползване на сауна и парна баня, масажи, козметични терапии и разбира се – вечерни забави. Храненето е балансирано и вкусно – главният готвач не веднъж споделя тайните на кулинарното изкуство с участниците.

Снимка  Апартхотел Лъки Банско

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене