The Face… вижте защо си заслужава да станете част от купона идния четвъртък 27.03

1925156_667539086627237_946442452_nКакво не знаем за него :

Фики е роден на 3 март 1995 година и още от съвсем малък проявява огромен интерес към музиката, което никак не е случайно, защото е син на Тони Стораро. Едно от най-големите постижения на младия талант е, че бе сред петимата, избрани да пеят на откриването на Олимпийски игри в Лондон през 2012 г. Това става факт, след като диригентът Ричард Фростик прави кастинг в музикалното училище в София, сред 1000 кандидата. На кастинга Фики се явява с две песни на Стиви Уондър – “Lately” и “I Just Call To Say I Love”, с които истински впечатлява музиканта.

На Олимпиадата Фики е обявен за “Олимпийски глас”, където изпълнява соло песента на Майкъл Джексън “Man in the mirror”. В Лондон той се запознава лично и с Пол Макартни, който също остава очарован от гласовите данни на младия български изпълнител. След невероятното си представяне Фики получава покана да продължи образованието си в Кралската академия без приемен изпит. Той обаче решава да остане в България и да се развива тук, а в момента е ученик в НМУ “Любомир Пипков”, където изучава поп и джаз пеене. Синът на Тони Стораро дебютира на сцената на попфолка в дует с именития си баща, а няколко месеца по-късно Галена го покани за свой сценичен партньор в песента „Кой“, превърнала се в тотален хит.

Галена и Фики триумфираха с дуетната си песен по време на концерта на телевизия „Планета“ в зала 1 на НДК ноември 2013, а публиката изригна в бурни аплодисменти за фолк звездата и талантливия младеж. Сега Фики, идва със цялата сила и емоция в Благоевградският клуб The Face за да покаже какво е купон. Не пропускайте шанса да станете част от този купон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене