Петков: Време е да вложим нов смисъл в думите „народен представител”

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” направи изявление в първия работен ден на 47-ия парламент

„Време е да вложим нов смисъл в думите „народен представител”. Той трябва да представлява целия български народ. Наш дълг е да му служим. За съжаление, прекалено дълго време народните представители преди нас не са си вършили добре работата”. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков в изявлението си при откриването на 47-ия парламент.

Той изброи някои от проблемите, които хората по места очакват да бъдат решени в най-скоро време. И запита: „Как сме стигнали дотук? Къде са били народните представители досега?”.

Петков каза още, че до момента повечето депутати са проявявали „алчност, егоизъм и нехайство”. „Това бяха хора, които харчат със спокойствие нашите данъци. Това са просто едни корумпирани лобисти”, допълни Петков.

Той подчерта, че според него и колегите му е „време за нулева толерантност към корупцията, за нетърпимост към кражбите, за превъзмогване на личното его и съвместна работа”.

„Време е да направим България такава, с която да се гордеем. Време е България да бъде лидер в региона и пример за добросъседство, младите да се върнат в родината, възрастните да имат достойни старини. Време е за всички нас да си свършим работата”, завърши Петков.

https://www.vbox7.com/play:562dcd3385

nova.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене