СВЕТЛАНА ГЛУШКОВА ОТ НУ”СВ.ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ” ГР.БАНСКО Е НАЙ-ЛЮБИМАТА УЧИТЕЛКА В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

Младата учителка от Начално училище „Свети Паисий Хилендарски” гр.Банско Светлана Глушкова спечели наградата „Любим учител” в деветото издание на едноименния конкурс, организиран всяка година от регионалния ежедневник в.”Струма”.

Тя получи приза за иновативните методи на преподаване, за отдадеността си на професията и безграничната обич към децата не само от нейния клас, а към всички ученици в училището. Затова и толкова голяма е подкрепата за Светлана Глушкова в онлайн гласуването – от родители, от колеги и съграждани.

Развълнуваната учителка благодари за доверието към нея на бившата директорка Невенка Бърдарева, която преди 5 години я назначава като учител, и на настоящата – Евгения Тренчева, която я насърчава да прилага нестандартни методи на обучение.
Светлана Глушкова посвети наградата си на колектива на Начално училище „Свети Паисий Хилендарски” заради благотворната среда, в която се реализира и развива, и заради толерантния, модерен и новаторски дух на колегите си от всички поколения.
Отличената учителка бе наградена от изданието и основния спонсор на конкурса с кристален плакет, грамота и материална награда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене