Масов бой в Югозапада! Младежи се биха зверски в заведение в топ център!

Участниците отказват да депозират жалба в полицията, собственикът на бара твърди, че нищо не се е случило. Полиция и прокуратура с вързани ръце- за пореден път!

Масов бой в Сандански, с участието на емблематични криминалнопроявени лица, станал снощи, разбуни духовете в курортния град. Според свидетели, около полунощ в известно заведение в топ център на курортния град се сбили групата на криминалнопроявения санданчанин Д. Саботанов – Саботана и компания от Сандански.

Боят от заведението се пренесъл пред него, а поводът, според полицията, бил удар по Саботана от служител на община Сандански. Според ченгетата, служителят минал покрай  Саботана и го ударил зад врата.

Това взривило известния санданчанин и двамата се сбили, намесили се и другите от двете компании и станал страшен търкал. Кой е пострадал не е ясно. Полицията знае за боя, но не може да направи нищо, тъй като участниците и собственикът на заведението отказват да депозират жалби. Свидетели – Няма, независимо, че в заведението е имало хора.

Участниците в боя се спогодили, а пък ресторантьорът твърди, че са се били навън, а не вътре. и че няма никакви щети в бара му. Така прокуратурата и полицията се оказаха с вързани ръце, нещо което се случва системно в Сандански, добил славата на град, в който  процъфтява уличното правосъдие.

Над 70 палежа има в последните години в курортния град. Криминалнопроявените разчистват сметките си чрез организирани посегателства върху враговете си. Години наред това става под носа на полицията .

Най-страшното е, че до момента няма разкрит подпалвач, а горяха системно автомобили, включително и на полицаи, магазини, къщи, складове.. все с мотив разчистване на неуредени взаимоотношения. Според хората в града, никой не депозира жалба от страх да не пострада, чуствайки се незащитен ,затова и мутризацията в Сандански добива плашещи размери.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене