Пентагонът се готви за среща с извънземни ВИДЕО

Създадоха нов отдел, който се нарича „Групата за синхронизиране на идентификация и управление на въздушни обекти“ (AOIMSG)

Пентагонът създава нов отдел за разследване на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) на фона на съобщенията за инциденти и наблюдения в близост до военни зони.

Заместник-министърът на отбраната Катлийн Хикс, работеща с директора на националното разузнаване на САЩ, разпореди да бъде създаден нов разследващ орган в службата за разузнаване и сигурност на Министерството на отбраната на САЩ, съобщи Пентагонът.

Заповедта дойде пет месеца след като класифициран доклад на американското разузнаване за възможни извънземни излезе неубедителен: можеше да обясни някои докладвани инциденти, но не беше в състояние да обясни други явления, някои заснети от пилоти близо до военни изпитателни зони.

„Нахлуването на който и да е въздушен обект в нашето въздушно пространство създава опасения за безопасността на полетите и операциите и може да създаде предизвикателства за националната сигурност“, се казва в изявление на Пентагона.

Министерството на отбраната „приема много сериозно докладите за нахлувания – от всеки въздушен обект, идентифициран или неидентифициран – и разследва всеки един“, добавят от военното министерство.

Отделът за разследване на НЛО е наречен „Групата за синхронизиране на идентификация и управление на въздушни обекти“ (AOIMSG). В него влизат старши експерти от военните и разузнавателните служби, уточнява „Телеграф„.

БЛИЦ припомня, че Пентагонът пусна все още необяснимо видео, заснето от пилоти на флота на обекти, движещи се с невероятна скорост, въртящи се и мистериозно изчезващи.

blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене