Сега очакваме официално да връчат партийната книжка на Икономов от ПП и той от сърце да започне да си отмъщава, репресира и "кешаутва". Типично по герберски.

ПП – Банско да си знае, вкарва вълк в кошарата си! ВИДЕО

Да, господин Икономов пътят е правилен! Прави ви чест! Купихте си нова кола за 80 000 евро за да обикаляте отново из електората на югозапада, върнахте на работа Костюма и сте готов за нови политически подвизи. Този път разбира се сте се насочил доста преспективно към „Продалжаваме Промяната“.
До всички бивши гербери нека знаят „моделът Икономов“ е бетон. След изборите просто си приписвате целият емоционален вот за ПП и президента Радев, на себе си и казвате – „това са мои гласове не на Дине Дурчов и готово“! Приемат ви за фактор! Сега очакваме официално да връчат партийната книжка на Икономов от ПП и той от сърце да започне да си отмъщава, репресира и „кешаутва“. Типично по герберски. А към тези от ПП на ниските нива, които са му повярвали нека знаят, какво е казал мъдрият български народ – който вкара вълк в кошарата си, ни сирене яде, ни мляко пие… Гладен гол и бос ще ходи, а като свършат овцете и той ще бъде изяден. ВСИЧКО Е ВЪВ ВИДЕОТО:  https://www.youtube.com/watch?v=5cVGtIx7OGk&t=316s
Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, на закрито и текстово съобщение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене