28 епизод на ,,Неудобните“ – за измамите в интернет лечението и ,,подкрепата“ на малкия бизнес от страна на селски кмет!

В 28-мия епизод на предаването „Неудобните“ водещите Веселин Стаменов и Мариета Димитрова продължиха да коментират темата за лечението по интернет и купуването на различни „лекове“ и илачи по интернет.

Коментарът им бе породен от появата на различни лековити води и амулети от светилището край сатовчанското село Крибул от неясни търговци.

Според водещите лечението по интернет е много популярно сред българите. Много са хората, които си купуват различни илачи по интернет, за които има сериозна реклама.

„Например в интернет има десетки статии от рода на „Ако хъркате ще умрете след десет години и т.н. Преди месец изключително популярно бе как кокичета, напоени с ракия лекуват някакви болести“, обясни Веселин Стаменов и допълни, че човек наистина се чувства по-добре след 2-рата или 3-тата ракия.

Неудобните журналисти коментираха и обвинението срещу кметицата на Дебрен Тюркян Ходжова.

„Тази кметица може да се похвали, че работи за развитието на малкия бизнес“, заяви шеговито медийният мениджър на „Топ Преса“ Веселин Стаменов.

Вижте какво казаха още водещите във видеото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене