По стара семейна традиция номерата на автомобилите от автопарка на семейство Икономови трябва да бъдат с цифрата 3

Обадете му се да почерпи 0889090925! Екс кметът на Банско подкара луксозна лимузина!

След толкова труд и пот в полза на обществото, да гради Банско и да развива партия ГЕРБ след това партия „Републиканци за България“, бившият кмет на Банско реши да се поглези и си сбъдна една от мечтите да си купи лъскаво Ауди за скромната сума от над 80 000 евро.

Заслужава, човека.  Заделял е от заплата и наеми, трудил се неуморно в кметския кабинет и е време този труд за му се отблагодари.

„По стара семейна традиция номерата на автомобилите от автопарка на семейство Икономови трябва да бъдат с цифрата 3“, коментират банскалии новата придобивка на бившия градоначалник, известен като Гоше Къщата.

Да е честита новата поредна луксозна придобивка на семейството! – казваме ние от Топ Преса. Пожелеваме му от сърце, цялата благодарност на банскалии за това, което е направил с техните пари да му се изсипе на въднъж. Да види най – сетне какво е любов, а не както то лъга една бивша на един бивш председател на общински съвет. Припомняме предаването „Свободни думи“ излъчено преди около две години, в което подробно се разкри, как Икономов е работил в обществена полза за своята община!

Така че уважаеми банскалии публикуваме му горе телефона, за да му връните и да му честитите!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене