Каквато и да е причината - истината е че общинският секретар на ГЕРБ не работи за ГЕРБ на нито един от провелите се избори тази година. 

Корабът потъва 2! Общинският секретар на ГЕРБ в Гоце Делчев се покри за изборите! Жена му минавала към ПП!

инж. Ангел Тунчев в ляво се ръкува с Цветан Цветанов

Общинският секретар от ПП ГЕРБ в Гоце Делчев и общински съветник от квотата на партията на Бойко Борисов инж. Ангел Тунчев е поредният политически предател за своите. 

Въпреки че заема ключови постове в партията,тегли с години блага от името на ГЕРБ,  Тунчев не се появил да помага и работи на нито един от проведените избори за парламент и президент в града. Местните твърдят пред Топ Преса, че преди време той се направил на обиден и почнал да ползва само блага и права с името на партията но не изпълнявал своите задължения. След хаджидимовското острие на ГЕРБ- Лазар Папазов, който е и директор на ВИК – Гоце Делчев, Тунчев е следващият, който решил да напусне „потъващият кораб“.

Нъпреки предателството партия ГЕРБ продължава да държи добри позии в града. Както Топ Преса първа оповести, в община Гоце Делчев за генерал Румен Радев са гласували 5 280 избиратели. За опонетът му Анастас Герджиков – 3 231 души, което е завиден и добър разултат за местната структура на партията въпреки предатели като Тунчев.

Тунчев беше един от факторите на ГЕРБ

Тунчев беше един от факторите на ГЕРБ

Свързахме се с инжинера, която опроверга информацията, че е предал партията. Сподели че е напуснал Гоце Делчев и от доста време насам живее със семейството си  в София. Работел като проектант със сериозни компании собственост на сериозни хора и нямал време за друго.  Било му трудно да работи от растояние за партията.

Има и трета версия, която обръзва общинският съветник с прякор „Баламата“, с новата партия Продължаваме Промяната. Хора от ГЕРБ в града, твърдят че съпругата на Тунчев – Кристина, която беше бивш лидер на ВМРО за община Гоце Делчев, взела да се навърта около новата формация, а Тунчев бил солидарен с нея за новият и политически избор и дори вече не искал да го свързват с ГЕРБ.

Каквато и да е причината – истината е, че общинският секретар на ГЕРБ не работи за ГЕРБ на нито един от провелите се избори тази година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене