Йотова: Гласувах децата ни да се върнат от чужбина

Да работим така, че беззаконието да бъде минало

Гласувах за решителен и смел човек за президент на България. Гласувах за човек на дълга, човек, който е показал, че за него най-важно е България и българският интерес тук в страната, и навън, каза кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, която гласува в училище в столичния ж.к. Изгрев.

„Гласувах да има разбирателство между институциите, но това не е достатъчно. Да има общи приоритети, общи интереси. Да работим всички за българските граждани, без значение къде се намират те.

Да работим така че беззаконието, корупцията, престъпленията да бъдат минало и то да бъде само за урок“, каза вицепрезидентът и кандидат за втори мандат Илияна Йотова.

Гласувах децата ни да се върнат от чужбина – да отглеждат тук семействата си, да работят за България – това, което те пожелаха миналата година на площадите на протеста,  допълни още тя.

По думите й от утре президентската институция, заедно с очертаващото се мнозинство в народното събрание, заедно със стабилно правителство трябва да отвори нова страница в историята на България.

„Нова страница за нейния просперитет и за нейното бъдеще, за нейното равноправно място в европейските структури; за това България да има своя решителен глас там, когато се определят политиките“, каза още Йотова.

Анисия Иванова

dnes.bg

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене