Без категория

Местния печат

печат

В. „Струма“
Пуснаха Боци под домашен арест , може да умре от зъбобол
Районен съд – Благоевград измени мярката на Боян Петров – Боци от „задържане под стража“ в „домашен арест“.  Причината е, че криминалнопроявеният благоевградчанин има сериозни дентални проблеми, които застрашават живота му. Това е заключението на зъболекаря на ареста д-р Ангел Тюфекчиев, изготвил съдебномедицинската стоматологична експертиза, която представи на вчерашното заседание.

Майка на осмокласник нахълта в учителска стая, скочи да бие педагожка, писала двойка на сина й
Майка на осмокласник в основно училище „Христаки Павлович“ в Дупница бе изправена вчера на съд по Указа за борба с дребното хулиганство, след като нахълтала в учителската стая и скочила да бие учителката Иванка Високомогилска. 31-г. Анелия Димитрова изпаднала в ярост, след като разбрала, че учителката оставила на сина й Християн двойка на поправителния изпит по български език, проведен на 4.9 2014г в училище „Христаки Павлович“ в Дупница.

Крадци преджобиха 24-годишна благоевградчанка в болницата
24-годишна благоевградчанка стана жертва на джебчии в здравно заведение. Десислава Георгиева останала без мобилния си телефон , докато извървяла разстоянието от партера до хирургично отделение на болница ПУЛС. Младата жена веднага е подал сигнал в полицията за откраднатия телефон на стойност 400 лв.

В. „Вяра“

73-годишният Георги Николов полетя от покрива на къщата си, лежи в хирургия със счупена глава

73-годишният Георги Николов от Дупница е в болница със счупени ребра и глава, след като падна от покрива на къщата си. Инцидентът стана вчера следобед, роднини на дядото веднага го докараха в хирургията на общинската болница, където обработиха раните му. Николов беше неадекватен, не можеше да говори. Роднините му разказаха, че сам се заел да подменя керемидите на къщата, но му се завило свят, прилошало му и паднал от 5-6 метра височина.

Митрополит Серафим благослови новата учебна година на Православния център в Благоевград

Неврокопският митрополит Серафим благослови новата учебна година в Православния информационен център – Благоевград. Владиката съвместно с архиерейските наместници на Благоевградска и Санданска духовна околия и свещеници от града отслужи водосвет за здраве, успех и благоденствие.

Връщат Кирил Укев на шефския пост в земеделската служба в Благоевград, той отрича

Бившият шеф на Областна служба „Земеделие” в Благоевград Кирил Укев се връща на поста си до дни, научи наш репортер. Мълвата за новата рокада в Пиринско вчера бе сред най-коментираните теми в областния център, самият Укев обаче е категоричен, че няма нищо вярно в тези твърдения. Според него подобни неща се измислят от хора, които реално не искат това, което говорят, да се случи. „От вас разбирам, че отново ще бъда назначен за шеф на институцията, от чийто пост бях отстранен от правителството на Пламен Орешарски.

Кандидат депутатът от ДПС Ахмед Башев се похвалил на 200 роми от Гърмен: Платих на лекари от София да спасят прострляната  Димитрия, хирурзите в Гоце Делчев: Няма такова нещо, тя почина!

В Гоцеделчевско избухна скандал с твърдението на кандидат-депутата от ДПС Ахмед Башев, че е платил на екип от София да пристигне в Гоце Делчев, за да оперира простреляната 27-годишна Димитрия Асенова, която онзи ден почина. В разрез с думите му лекари от МБАЛ „Иван Скендеров” казват, че никакъв екип от София не е идвал за починалата вече жена.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене