Стефан Делиов: Две причини, поради които ще гласувам за Румен Радев

Първата и основна причина да дам гласа си за Румен Радев е тази, че всички знаем, че дори и да бъде съставено правителство то няма да оцелее цял мандат.
Поскъпването на всичко в България ще доведе до това, че до края на февруари народа ще бъде на улицата и ще иска оставка, без да мисли как сме стигнали до тук.
В това няма нищо лошо, ние гражданите сме длъжни да защитим интереса си, НО… ако евентуално бъде избран за президент кандидат от ГЕРБ и ДПС това означава, че той ще назначи временното правителство!
Това пък от своя страна ни довежда до факта, че цялата Държава отново ще падне в ръцете на същите тези партии. Вярвам, че много хора като мен не искат за пореден път ГЕРБ да определя съдбата ни, а най-малко пък ДПС!

Втората причина, тук отварям скоба, че се надявам следващите редове да НЕ се считат като омраза към турския народ, но съм на мнение, че хора, които не зависят от този президент, нямат право да го избират!
Президентът на Република България трябва да бъде избран само и единствено от българския народ, а навярно ще се съгласите с мен, че притежанието на българска лична карта не те прави БЪЛГАРИН. Съжалявам много, но патриотизмът в мен надделява!
Всички видяхме статиите по турските медии и социални групи, в които се казва, че трябва турчин да бъде избран за президент на България. Добре, щом е турчин, вземете си го! Аз избирам България и Румен Радев за мой Президент!

Не знам какъв президент ще бъде г-н Радев през следващия мандат, но знам, че не искам да се случи нито едно от горепосоченото.
Затова Ви моля в неделя всички да излете и да гласувате с номер 6 ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Благодаря Ви!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене