Никола Джингаров: Изборът е лесен!

В края на поредната изтощителна предизборна кампания за тази година, в условията на здравна криза, антирекорди по брой починали хора, галопиращи цени на стоките от първа необходимост, непосилни за бизнеса цени на електроенергия и природен газ, всички ние трябва да направим своя избор. В каква държава искаме да живеем?

И изборът е лесен. Оставете какво ви говорят другите! Вие се замислете уважаеми избиратели. Нужно е да направите просто едно нещо – да затворите очи и да върнет евремет назад, с година, с две… Спомнете си цените на горивата, на електроенергията, управлението на здравната криза и цифрите от това управление. Спомнете си за цените в магазините и начина ви на живот в сравнение с днес. Единността и взаимнот уважение. Липсата на хаос!

Лесен избор! Изборът е ГЕРБ! 

Българските граждани, бизнесът, българските общини имаме нужда от стабилност и предвидимост, имат нужда от работещо и компетентно правителство, което да чува техните проблеми. В ГЕРБ сме доказали, че можем да се справим с кризи. Можем да се справим и сега. Този път ни е нужна Вашата подкрепа.

Подкрепете ни! Заедно ще се справим! 

С уважение 

Никола ДЖИНГАРОВ 

ЕДИН ОТ ВАС! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене