Цветанов: Наблюдателите в комисиите за изборите в Сатовча, дори през квотата на Демократична България, ще са хора от ДПС и ГЕРБ

Цветан Цветанов председател на Републиканци за България и кандидат за народен представител на Национално обединение на десницата и водач на 1 МИР-Благоевград проведе срещи със симпатизанти и привърженици на територията на Благоевградска област.

Той посети общините Сатовча, Гърмен, Хаджи Димово, Гоце Делчев, Банско и Благоевград.

При срещите си в община Сатовча жители сигнализираха и изразиха възмущението си пред Цветанов как наблюдателите в комисиите за изборите в неделя – 14 ноември дори през квотата на Демократична България ще са хора от ДПС и ГЕРБ.

По-рано през деня водачът на листата в Благоевград заедно с кандидата за народен представител Владимир Манолов и Горан Благоев – кандидат за президент на Национално обединение на десницата се срещнаха с благоевградчани. Те имаха възможността да говорят за приоритетите и десните политики, които предлага консервативно дясното обединение.

Горан Благоев каза на жителите на Благоевград, че в негово лице българите имат избор.

Национално обединение на десницата е с номер 7 за изборите на 14 ноември за президент и вицепрезидент, и за народни представители.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене