Пратиха на дубъла на „Пирин” в Разлог рефер, ненавършил 22 г., визитата на водача в Г. Делчев поверена на международници

Съдийската комисия на зоналната футболна централа в София прати на дубъла на орлетата в днешната междинка на третия ешелон рефер, ненавършил 22 г. Изборът за визитата на младите пиринци в Разлог срещу също толкова голобрадите им съименници падна върху сина на известния в близкото минало петрички арбитър Емил Вангелов – Александър, който наскоро направи прощъпалника си в чужбина на международния турнир „Евро Бизнес къп“ в Турция. Маститият му съгражданин със значката на ФИФА Ивайло Стоянов, който през уикенда предизвика гореща полемика с тълкуванието на правилника за дузпата и червения картон в най-старото столично дерби „Славия“-“Левски“, отново е хвърлен в аматьорската джунгла за гостуването на лидера „Балкан“ в Гоце Делчев.

Другият международник от Пиринско – лайсменът от Сандански Мирослав Максимов, ще помага на ментора си заедно със земляка му Любослав Танев. Дежурен делегат на двубоя е бившият вратар на „Беласица“ Милан Каратанчев.

Петричка връзка прокарва елитният съдия Станимир Тренчев в сблъсъка между „Ботев“ /Ихт/ и лесничеите на разложкия спец Йордан Юруков. Перничанинът Димитър Димитров, който забърка няколко гафа в групата на майсторите през сезона, ще отскочи до столицата за мача между „Б“ отбора на „Септември“ и „Витоша“, а благоевградчанинът Благой Манов е командирован в града под Хисарлъка, където претърпелият няколко дни по-рано първата си загуба в първенството „Кюстендил“ приема „Гранит“. Интригуващото съседско дерби между „Вихрен“ и „Беласица“ е поверено на Петър Григоров дупнишко-бобовдолския тандем с флагчета в ръка Калоян Кацаров и Красимир Кирилов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене